Testimoniale

Aici gasesti parerile clientilor si colaboratorilor nostri cu privire la serviciile oferite.


In primul rand vreau sa subliniez faptul ca echipa Quartz-Asig Broker in Asigurare este alcatuita din oameni profesionisti, cu o experienta vasta, foarte implicati in a-ti oferi o varietate de produse, bazate pe nevoile si doleantele clientului, fiind omniprezenti la solicitari , dinamici si comunicativi. Imi doresc ca aceasta colaborare sa fie inceputul unei "calatorii" de durata si sa ma pot bucura de consecventa, amabilitatea si rezolvarea tuturor problemelor la fel ca si pana acum.
Multumesc Quartz-Asig Broker de Asigurare pentru solutiile oferite si va doresc succes in continuare."Keep Quartz nearby".

Laura Bilcea S.C. ICIRUAL2003 S.R.L

Din punctul nostru de vedere, Quartz Broker de Asigurare, se poate defini scurt prin seriozitate, profesionalism si promptitudine.
Am gasit la aceasta societate o abordare diferita fata de alte societati din domeniu, fiind tratati nu ca un simplu client, ci ca un partener.
Ne-au fost oferite cele mai bune solutii in ceea ce priveste asigurarile, oferte personalizate, specifice obiectivului nostru de activitate, precum si consultanta atunci cand am avut nevoie.
Am gasit totodata, deschidere la orice ora din zi pentru rezolvarea problemelor noastre, cu promptitundine si eficienta, prin implicarea directa al reprezentantului legal al Quartz Broker in relatia dintre societatea nostra si societatile de asigurare.