Servicii

Suntem aici pentru a face lumea asigurarilor mai simpla si mai accesibila, asigurandu-va de cele mai bune solutii la nevoile dumneavoastra de asigurare

ASIGURARE VIATA

ASIGURARE SANATATE

ASIGURARE CALATORIE

ASIGURARE LOCUINTA

ASIGURARE RASPUNDERE CIVILA

ASIGURARE AUTO

ASIGURARE CASCO

ASIGURARE CMR

ASIGURARE CARGO

ASIGURARE STOCURI

ASIGURARE CONSTRUCTII-MONTAJ

ASIGURARE GARANTIE

ASIGURARE RISC FINANCIAR

ASIGURARE VIATA


Asigurarea de viata este poate cel mai important contract de asigurare pe care il puteti semna in viata dumneavoastra pentru faptul ca presupune cea mai lunga perioada contractuala de timp,in unele cazuri chiar si pana la 30 ani, si trateaza evenimente deosebit de importante din viata dumneavoastra precum nasterea unui copil, majoratul sau casatoria acestuia, pensionarea dumneavoastra, fie situatii neplacute si neprevazute in viata dumneavoastra ca de exemplu un accident,dobandirea unei dizabilitati sau chiar decesul.
Va rugam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi inainte de a semna un contract de asigurare de viata.
Va rugam sa nu luati o decizie legata de asigurarea dumneavoastra de viata fara a vi se face o analiza financiara riguroasa intr-un mod profesionist de catre un expert independent in intermedierea asigurarilor de viata,unde sa va regasiti nevoile financiare care pot fi acoperite de asigurarea de viata.
Va rugam sa luati in calcul faptul ca,din punct de vedere al componentei de economisire, asigurarile de viata sunt instrumente financiare cu rezultate bune pe termen lung.
Daca aveti nevoie de o asigurare de viata ca garant al unui credit bancar,este bine sa stiti faptul ca banca nu va poate impune sa incheiati asigurarea de viata la o anume societate de asigurare,in schimb trebuie sa va puna la dispozitie lista cu societatile de asigurare agreate de catre banca,lasandu-va libertateta de a alege dumneavoastra cea mai potrivita solutie la sfaturile consilierului dumneavoastra.


ASIGURARE SANATATE


Uneori viata e plina de neprevazut,insa pentru a putea face fata situatiilor delicate in viata e bine sa fim precauti si sa apreciem in mod corect cel mai de prêt bun al omului-sanatatea. Iar din acest punct de vedere a fi prevazator nu inseamna nimic altceva decat cumpararea unei asigurari de sanatate privata care sa va ofere posibilitatea sa va tratati, daca va fi cazul,in cele mai bune conditii si la cele mai inalte standard,in spitale care va pot oferi redobandirea grabnica a sanatatii indiferent de locul unde se afla, nedepinzand de sistemul public de sanatate. Asta este motivul pentru care sanatatea trebuie sa fie pe primul loc, iar noi va incurajam sa priviti asigurarea de sanatate privata ca pe o necesitate a dumneavoastra.


ASIGURARE CALATORIE


V-ati decis sa mergeti in concediul mult visat?
Indiferent daca va planificati concediul cu mult timp inainte sau va decideti spontan sa plecati in calatorie,va doriti sa fiti protejat. Si nu doar in timpul calatoriei, ci chiar si inainte. Ce se intampla daca trebuie sa renuntati la planurile dumneavoastra chiar inainte sa plecati? Bagajul dumneavoastra s-a pierdut sau a fost distrus? Sau va imbolnaviti?
Ce inseamna de fapt o asigurare de asistenta medicala in strainatate?
Asigurarea acopera cheltuielile medicale ocazionate de asistenta medicala acordata in strainatate in caz de:

  1. imbolnavire subita si imprevizibila care pune in pericol sanatatea sau viata asiguratului
  2. prejudicierea starii sanatatii ca urmare a unui accident
  3. deces ca urmare a imbolnavirii subite si imprevizibile sau a unui accident.


ASIGURARE LOCUINTA


Fie ca este vorba de casa dumneavoastra sau de apartamentul dumneavoastra, sau chiar de casa de vacanta, stim faptul ca acesta este locul pe care il pretuiti cel mai mult si il numiti ACASA. De aceea,pentru noi este prioritar sa ne asiguram ca locuinta dumneavoastra impreuna cu bunurile pe care le contine sunt intotdeauna in siguranta unei asigurari de locuinta.
Scopul acestei asigurari este ca cel pagubit sa primeasca despagubiri pentru daunele suferite in urma unor evenimente neplacute,asigurarea de locuinta oferindu-i ajutor pentru a readuce ata locuinta cat si bunurile din ea la starea dinainte de eveniment.
Astfel asigurarea de locuinta va scapa de stresul ca ceva rau vi s-ar putea intampla,iar dumneavoastra ati fi in imposibilitatea de a va reconstrui, repara sau redobandii atat locuinta cat si bunurile din ea.
Cui i se adreseaza? Conform L 260/2008 fiecare proprietar de imobil avand ca destinatie spatiu de locuit,este obligat sa-l asigure impotriva riscurilor catastrofice(cutremure, alunecari de teren si inundatii din ape de suprafata), in cadrul asigurarii obligatorii de locuinta. Exista insa posibilitatea ca asigurarea de locuinta sa fie mult mai complexa din punct de vedere al riscurilor asigurate, costul fiind acelasi ca in cazul asigurarii obligatorii de locuinta. Va recomandam sa va asigurati locuinta, cumparand o asigurare facultativa, care de regula cuprinde cele trei riscuri catastrofice, si multe alte riscuri suplimentare, iar evaluarea locuintei sa o faceti intr-un mod corect in functie de valoarea investita sau de valoarea reala sau cea comerciala a locuintei pentru ca in momentele critice asigurarea de locuinta sa acopere intr-un mod real daunele
Riscuri acoperite! Riscuri de baza: cutremure,alunecari de teren,inundatii din ape de suprafata; Riscuri suplimentare: incendiu,trasnet,explozie, caderi de corpuri, izbiri de corpuri,fenomene atmosferice,greutatea stratului de zapada,grindina,prabusiri de teren,inundatii din apa de conducta si refulare,raspundere civila fata de terti,accidente persoane, acoperire avarii centrala termica,acoperire avarii fenomene electrice,acoperire bunuri casabile, furt inclusiv cu acte de vandalism, etc.
Va recomandam sa cumparati asigurarea de locuinta online, si sa nu asteptati sa fiti amendati sau obligati sa incheiati o asigurare de locuinta, tocmai pentru ca in urma unor evenimente nedorite sa va puteti readuce locuinta si bunurile din ea in starea initiala.
Va aducem in atentie faptul ca amenda care se aplica in cazul in care nu aveti o asigurare de locuinta, eeste cuprinsa intre 100 si 500 lei, iar costul unei asigurari de locuinta la valoare minima este mai mic decat valoarea minima a amenzii.


ASIGURARE RASPUNDERE CIVILA


Acopera raspunderea civila delictuala a Asiguratului angajata in conformitate cu legea din Romania si declansata ca urmare a producerii unor evenimente asigurate urmare a activitatii desfasurate de catre Asigurat in timpul perioadei de asigurare.


ASIGURARE AUTO


Raspundere Civila Auto Obligatorie (RCA) CERERE OFERTA


ASIGURARE CASCO


In zilele noastre, detinerea unui autoturism a devenit o necesitate. Dar bucuria si confortul oferite de autoturismul propriu pot fi umbrite de evenimente neprevazute si nedorite.
Va invitam sa evitati toate aceste neplaceri, prin incheierea asigurarii facultative pentru cazurile de avarii si furt a autovehiculelor.


ASIGURARE CMR


Sunt asigurati transportatorii care efectueaza transporturi internationale de marfuri cu autovehiculul mentionat in polita de asigurare, pentru cazurile de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, in ceea ce priveste marfurile transportate. Transportatorul este raspunzator pentru pierderea totala sau partiala sau pentru avariere a marfurilor transportate.


ASIGURARE CARGO


Se asigura facultativ bunurile care sunt cuprinse in circuitul civil, potrivit legii, la care cel putin una dintre localitatile de expeditie, respectiv destinatie, se afla pe teritoriul României, pentru riscurile ce apar pe timpul transportului.


ASIGURARE STOCURI


Mijloace fixe si obiecte de inventar: masini, utilaje, echipamente, agregate, instalatii tehnologice, unelte, mobilier, aparaturã de comandã si control, biroticã, instalatii de telecomunicatii, radio-TV, vase tehnologice si altele asemenea:
Mijloace circulante: mãrfuri in depozite si magazine, materii prime si materiale, semifabricate, produse finite aflate in fluxul de fabricatie sau in magazii, bunuri primite spre reparare sau prelucrare, mãrfuri de la furnizori, etc.


ASIGURARE CONSTRUCTII-MONTAJ


Lucrari contractuale (permanente sau temporare, cu toate materialele incorporate), incluzând: valoarea contractului; materiale sau alte bunuri puse la dispozitie de beneficiar; constructii si alte echipamente aflate in proprietatea beneficiarului.


ASIGURARE GARANTIE


Asigurarile de garantii pot inlocui scrisoarea de garantie bancara. Companiile care participa la licitatii trebuie sa stie ca autoritatile contractante nu au dreptul sa aleaga sau sa impuna modalitatea de garantare. Se aplica pentru garantii de participare la licitatii, garantii de returnarea avansului, garantii de buna executie, garantii de mentenanta.


ASIGURARE RISC FINANCIAR


Asigurarea de credit este o modalitate de a va proteja afacerea impotriva incapacitatii unui client de a-si plati datoriile comerciale. Aceasta situatie poate aparea ca urmare a insolvabilitatii clientului sau a neachitarii obligatiilor financiare ale acestuia in perioada de creditare. Aceste riscuri sunt mentionate ca "riscuri comerciale".


ALTE SERVICII


Dinamici, Perseverenti, Consecventi si Dedicati


Inscrie-te acum

Aboneaza-te si fi la curent cu toate ofertele si reducerile noastre.